Επιστολή Προέδρου

Το δύσκολο έργο της πυρασφάλειας έχει μία θεωρία. Σεβασμός και επαγγελματική συνείδηση σε αυτό που κάνεις και σε αυτό που προσφέρεις.

Από το 1981 που βρίσκομαι σε αυτό το χώρο έχω εμπλουτίσει αυτή την θεωρία και με κάτι ακόμα, «Ανθρώπινο συναίσθημα». Όταν παίρνεις την ευθύνη να ασχοληθείς με ένα επάγγελμα που σαν αποτέλεσμα έχει την ασφάλεια και την ζωή του συνανθρώπου σου πρέπει να λειτουργείς και με ανθρώπινο συναίσθημα.

Έχω γαλουχηθεί από ανθρώπους που δεν βρίσκονται στη ζωή αλλά με δίδαξαν με λέξεις απλές και κατανοητές. Μου έμαθαν να σέβομαι να είμαι σωστός επαγγελματίας αλλά και άνθρωπος.

Αυτό ακολουθώ μέχρι και σήμερα και αυτό προσπάθησα να μάθω και εγώ στα παιδιά μου.

Τα παιδιά μου είναι οι εμπνευστές της ιστοσελίδας μας και τα ευχαριστώ που μου έδωσαν την ευκαιρία μέσα από αυτή να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και συνεχίζουν να με εμπιστεύονται ως επιβράβευση της τίμιας προσπάθειας που κάνουμε.

Με χαρά θα ήθελα να βρεθώ κοντά σε νέους και νέες επαγγελματίες να προσφέρω ότι είναι δυνατό από τις γνώσεις μου και σε ότι μου ζητηθεί. Η εμπειρία μου στο χώρο της πυρασφάλειας μου δίνει την δυνατότητα να βοηθήσω τους συνανθρώπους μου σε ότι πρόβλημα αντιμετωπίζουν.

Ο χώρος της πυρασφάλειας είναι μεγάλος και καθημερινά μεγαλώνει, εμείς θα είμαστε πάντα ένα βήμα πιο κοντά στην ενημέρωση και την εκπαίδευση.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς.
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Scroll to Top